Heeft u ook behoefte aan ondersteuning bij diverse technische werkzaamheden? InterTechnic B.V. helpt u graag bij zowel kleinere werkzaamheden als complete projecten. Naast onderhoud, reparatie en revisie werkzaamheden bieden wij ook diensten aan zoals procesoptimalisatie, engineering en automatisering. 

Om opdrachtgevers nog beter te ondersteunen kunnen we ook een mobiele werkplaats inclusief materialen en gereedschappen plaatsen. Een mobiel kantoor of kantine behoort ook tot de mogelijkheden. Met onze eigen transportmiddelen zijn we in staat om ten alle tijden de mobiele units te plaatsen en daarnaast onderdelen, materialen en gereedschappen bij opdrachtgevers te brengen.

Op dit moment ondersteunen we bedrijven in diverse sectoren, onder andere de industriële en maritieme sector. Hier hebben we vaak te maken met een korte doorlooptijd van shutdowns, turnarounds en refits. Iedere extra dag ongewenste stilstand kost het bedrijf veel geld. Wij ondersteunen u graag bij het zo effectief en efficiënt mogelijk uitvoeren van alle werkzaamheden.

Graag informeren wij u over onze dienstverlening. Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u ons mailen, bellen of het contactformulier invullen.

InterTechnic B.V. – info@intertechnic.nl – 0851306437