Wij zijn trots jullie te kunnen melden dat InterTechnic B.V. sinds kort NEN4400-1 gecertificeerd is. Na een succesvolle audit zijn wij toegevoegd aan het register van Stichting Normering Arbeid (SNA). Het SNA-keurmerk is gebaseerd op de nationale norm NEN4400. Dit keurmerk zorgt ervoor dat risico’s voor de opdrachtgevers en inleners op verhaal en boetes door onder andere de belastingdienst en inspectie szw worden beperkt.

Tijdens de audit zijn er verschillende onderewerpen gecontroleerd en daarnaast vinden er steekproeven plaats. InterTechnic is op de volgende punten gecontroleerd:

  • Identificatie van de onderneming;
  • Kloppen de aangiftes van verschuldigde omzetbelasting, en is de omzetbelasting afgedragen;
  • Hoe wordt identiteitscontrole uitgevoerd en hoe controleerd de onderneming of de persoon gerechtigd is tot het verrichten van arbeid in Nederland;
  • Welke maatregelen treft de onderneming om het voorkomen van risico’s op aansprakelijkstelling en boetes voortvloeiend uit in- en doorleen of uitbesteden van werk.

Om in het register te blijven zal er tweemaal per jaar een controle plaatsvinden. Alle aangesloten bedrijven zijn terug te vinden in het register op de website van de Stichting Normering Arbeid: www.normeringarbeid.nl

Bent u opdrachtgever en wilt u ook geen risico lopen bij het proces van inlenen van professionals? Vraag ons naar de mogelijkheden!

 Bent je zelfstandig professional en zoek je naar mogelijkheden van netwerken? Wij kijken altijd uit naar nieuwe samenwerkingen.

 InterTechnic B.V. – info@intertechnic.nl – 0851306437