Ik ben zzp’er

Wij komen graag in contact met jou! Om samen aan uitdagende opdrachten te werken voor interessante opdrachtgevers.

Als zelfstandig ondernemer wil je natuurlijk zoveel mogelijk met je beroep bezig zijn. Een ondernemer kijkt ook vaak naar mogelijkheden om het netwerk uit te breiden om nieuwe opdrachten te krijgen. Vaak gaat het zoeken naar nieuwe opdrachten ten koste van de continuiteit, omdat dit tijd en dus geld kost.

InterTechnic is gespecialiseerd in de bemiddeling tussen opdrachtgevers en zzp’ers. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk aan interessante opdrachtgevers. Hierdoor hebben we jou een ruim aanbod aan opdrachten in verschillende functies en branches te bieden. Wij zorgen ervoor dat alles volgens de wet en regelgeving verloopt.

Wil je graag met ons samenwerken aan uitdagende opdrachten voor interessante opdrachtgevers? Stuur ons een mail of vul het contactformulier of inschrijfformulier in. Heb je vragen mail of bel ons gerust, wij beantwoorden graag alle vragen!

Voor de werkzaamheden

Voordat we aan opdrachten kunnen beginnen moet er een goedgekeurde modelovereenkomst worden afgesloten tussen jou en InterTechnic. Ook moeten wij controleren of je ingeschreven staat bij de kamer van koophandel. Dit controleren we door middel van een uittreksel van de kvk en een kopie van je identiteitsbewijs. Daarnaast moeten we samen kunnen aantonen dat je ook echt zelfstandig bent. Nadat de modelovereenkomst is ondertekend kunnen we potentiele opdrachten bespreken. Als je van plan bent een opdracht uit te voeren wordt je ingepland. Na ontvangst van de opdrachtbevestiging kan je aan de slag.

Tijdens de werkzaamheden

Tijdens de werkzaamheden zullen we contact hebben over de voortgang. Wij vinden belangrijk dat zowel jij als de opdrachtgever een positieve ervaring overhouden aan de werkzaamheden. Iedere week dient er een urenformulier te worden ingevuld en ondertekend door de opdrachtgever. Dit is belangrijk want deze uren worden gebruikt voor de facturering.

Na de werkzaamheden

Na de werkzaamheden ontvangen wij graag de factuur. Als de opdracht langer duurt dan een week ontvangen wij graag iedere week een factuur. De gefactureerde uren worden gecontroleerd met de ingeleverde urenformulieren. InterTechnic factureert voor alle zzp’ers middels een verzamelfactuur aan de opdrachtgever. De door jou gestuurde factuur wordt binnen 30 dagen betaald.

Onze diensten

Bemiddeling

Wij verzorgen de bemiddeling tussen de technische zelfstandige en bedrijven.

Procesoptimalisatie

Voor het continue onderhouden en verbeteren van productieprocessen.

Projecten

Voor alle opdrachten, klussen en projecten op het gebied van industrieel onderhoud.

Onderhoud

Preventief en correctief onderhoud is belangrijk voor uw bedrijfscontinuiteit.

Engineering

Wij ontwikkelen onderdelen, equipment, constructies en systemen.

Automatisering

Optimalisering en (her)ontwikkeling van uw automatiserings systemen

Bericht

1 + 4 =

InterTechnic B.V.

info@intertechnic.nl

085 - 1306437