Ik ben opdrachtgever

Wij ondersteunen u graag met ons netwerk aan zelfstandige professionals.

Als opdrachtgever krijgt u op een moment te maken krijgen met een tekort aan personeel, misschien is dit al het geval bij u. Een tekort aan personeel beteken stagnatie van groei en de druk en stress zal toenemen bij het huidige personeelsbestand. Door gebruik te maken van zzp’ers blijft u als opdrachtgever flexibel. Ligt er een tijdelijke opdracht of project in de planning, schakel dan zzp’ers in als flexibele schil rondom uw personeelsbestand.

InterTechnic B.V. is gespecialiseerd in de bemiddeling tussen opdrachtgevers en zzp’ers. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk aan zelfstandig professionals met verschillende specialisaties. Met de kracht van dit netwerk ondersteunen wij u graag bij zowel korte werkzaamheden als grootschalige projecten.

Er wordt door ons uitsluitend gebruik gemaakt van door de belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomsten. Naleven van wet en regelgeving is belangrijk om risico’s op keten en inlenersaansprakelijkheid te beperken. Om aan te tonen dat we aan de wet en regelgeving voldoen werken we volgens de nationale norm, de NEN4400-1. Er wordt tweemaal per jaar getoetst of we nog aan alle gestelde eisen voldoen. Hierdoor heeft u als opdrachtgever een stok achter de deur en beperkt u het risico op verhaal en boetes door onder andere de belastingdienst en inspectie szw.

De voordelen voor u als opdrachtgever:

  1. Risico
    • Beperken van risico’s op inleen en keteneaansprakelijkheid door de NEN4400-1 norm.
  2. Netwerk
    • Ons netwerk beschikt over zelfstandig professionals voor verschillende functies in diverse branches.
  3. Kosten
    • Er komen geen extra werkgevers kosten en lasten bij kijken. U maakt als opdrachtgever enkel kosten voor de daadwerkelijk gemaakte uren.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij zijn u graag van dienst. Heeft u vragen, mail of bel ons gerust. InterTechnic kijkt altijd uit naar nieuwe samenwerkingen.

Onze diensten

Bemiddeling

Wij verzorgen de bemiddeling tussen de technische zelfstandige en bedrijven.

Procesoptimalisatie

Voor het continue onderhouden en verbeteren van productieprocessen.

Projecten

Voor alle opdrachten, klussen en projecten op het gebied van industrieel onderhoud.

Onderhoud

Preventief en correctief onderhoud is belangrijk voor uw bedrijfscontinuiteit.

Engineering

Wij ontwikkelen onderdelen, equipment, constructies en systemen.

Automatisering

Optimalisering en (her)ontwikkeling van uw automatiserings systemen

Bericht

14 + 7 =

InterTechnic B.V.

info@intertechnic.nl

085 - 1306437